Indendørs

Få et uforpligtende malertilbud inden for 24 timer

Indendørs maling

Farver kan ændre fornemmelsen af plads og intimitet i et rum.

De mørke farver får et stort værelse til at virke mindre, mens de lyse og neutrale farver får et lille værelse til at virke større.

Før du skal vælge maling, er det en god idé at overveje, hvad du skal bruge værelset til. Ønsker du en hyggelig atmosfære i køkkenet, eller skal du fornye teenage-værelset, fordi dit barn er blevet for stor til bamser og lyseblåt?

Måske har rummet mere end en funktion?

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke overvejelser I kan gøre jer inden vi kommer, samt finde mere inspiration.

Vi laver alle typer rum og stiller altid vores ekspertise til rådighed, så tøv ikke med at stille os alle dine spørgsmål.

Skriv til os

  Entré

  Entreen er det første rum man bliver mødt af, og det er her man danner førstehåndsindtryk af omgivelserne og atmosfæren i hjemmet.

  Hvilke stemning vil du gerne åbne dørene til?

  Stuen

  Stuen er hjemmets omdrejningspunkt. Det er her vi læser, skriver, leger, ser TV, hører musik, slapper af og er sammen med familie og venner.

  Stuens mange funktioner stiller forskellige krav til dagslys og lamper. Du bør derfor vurdere farven i den belysning, du oftest bruger i stuen.

  Ønsker du inspiration til dit farvevalg? Start med at kigge på dine yndlingsting. Har du f.eks. en flot lampe, sofa eller tæppe, så match farven på din vægmaling med farven på dine yndlingsting.

  Du kan også vælge en farvetone, der matcher de tilstødende rum. Sæt dig i rummet der skal males, og forestil dig hvordan farverne i rummet ved siden af matcher.

  Soveværelset

  Soveværelset er et af de vigtigste værelser – og måske også det mest oversete!

  Lav dit soveværelse til din egen oase, hvor du tanker op, er dig selv og slapper af. Genopdag soveværelset og tag dig ikke til takke med trætte farver og kedelige vægge.

  Brug fantasien og gør stedet du sover til stedet du drømmer. Med den rigtige farve får du liv i soveværelset, så det ser fantastisk ud dag og nat.

  Køkkenet

  Køkkenet er i dag familiens store indbydende fællesrum.

  Her hygger gæster og venner sig, så hvorfor ikke give køkkenet den opmærksomhed, som det fortjener?

  Gør dit køkken mere personligt ved at male helt eller delvist med en farve – fx bare en enkelt væg. Du kan også bruge malingen som vægdekoration!

  Find mere inspiration

  Funky futurisme

  Motorer og maskiner, racerbiler og flyvemaskiner, turbiner og stempler!

  De italienske avantgardekunstnere skabte futurismen i starten af 1900-tallet, og var forelskede i fremtiden og den moderne teknologis muligheder.

  Lav din egen fortolkning af futurismen! Kombinér kølige farver i lyseblå og grålige nuancer med moderne materialer som glas, krom, metal og plastik. Resultatet er lyse og åbne rum, der er rene og dynamiske.

  Cool farveattitude
  Mødet mellem de lyseblå og grålige nuancer skaber et diskret og raffineret farvespil.

  Malingen som vægdekoration
  Den grå farve fletter sig ind i den hvide ved hjælp af skarpt aftegnede linjer og skaber en futuristisk udsmykning af væggene.

  Lyse farver åbner op
  Den kølige lyseblå farve får det lille køkken til at virke større og lysere, og skaber et harmonisk møde mellem stue og køkken.

  Besøg Dyrup for yderligere detaljer.

  Hent inspiration til et stilfuldt hjem med farvekort fra Dyrup.

  Inspireret af naturen

  Farvepragt og blomstrende natur lokker til forandring i den kollektionen fra Beckers Perspektiv. Trendkollektionen Zanzibar fra Beckers er inspireret af naturen. Beckers opfordrer forbrugerne til med enkle midler at turde forandre såvel vægge og lofter som gulve med spændende stærke farver.

  Farver og effekter

  Vi skal turde eksperimentere med både stærke farver og forskellige effekter. Med den nyeste serie fra Perspektiv-kollektionen Zanzibar, vil Beckers inspirere forbrugerne og de professionelle til mere end bare at male en ny farve på væggene.

  Forbrugerne er blevet mere modige og mange flere bryder de lyse vægge med stærke kontrastfarver på f.eks. baggrundsvægge eller møbler. Med metallic-maling er det nemt at skabe en ekstra effekt og personlig stil til hjemmet. Afhængig af valg af malingsteknik kan man få fantastiske mønstre og lysskift frem i metallfarven.

  Farvesprudlende serie
  Zanzibar-serien består af 16 farver – Bububu blå, orange, beige og sort Pemba grøn, grå, hvid og turkis Pingwe grå, rosa, hvid og guld samt Chawka sort, gul, gråhvid og blå. Farverne kan blandes i forskellige malingskvaliteter og egner sig blandt andet til maling af vægge, trævarer og møbler.

  SvanemærketBeckers har i sin seneste kollektion hentet inspiration fra naturen, og miljøbevidsthed er en fast bestanddel af Beckers tankegang. Beckers har et erklæret mål om, at 99 procent af de produkter, som virksomheden sælger, skal være vandfortyndbare i år 2010. Allerede nu er 19 af Beckers produkter mærket med Svane-mærket.

  www.beckers.dk kan du finde meget mere inspiration.

  Indendørs malerarbejde

  Undgå besværet ved selv at male indendørs og overlad trygt det indendørs malerarbejde til os.

  Hos Den Rigtige Maler udfører vi dit indendørs malerarbejde med maling i højeste kvalitet.

  Overlad malerarbejdet til professionelle malere – så bliver det gjort rigtigt første gang!

  Kontakt os i dag, for et uforpligtende tilbud på indendørs malerarbejde.

   Danske malermester. Samarbejde med Den Rigtige Maler

   Danske Malermestres garantiordning

   For at skabe tryghed for dig som kunde, er vi som en selvfølge medlem af Danske malermestres garantiordning.

   Danske Malermestres garantiordning sikre dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 100.000 kr.

   Det er menneskeligt at fejle, så hos Den rigtige maler er det en selvfølge at sikre os, at dit slutprodukt er fejlfrit og med Danske Malermestre i ryggen er dét en garanti.