MALER ALLERØD

Et professionelt stykke håndværk, til attraktive priser.

Få et uforpligtende malertilbud inden for 24 timer

Din professionelle maler mester i Allerød og omegn

Den Rigtige Maler tilbyder dig en maler Allerød, så du kan få malerservice ved din bopæl i Allerød og omegn.

Denne service er til dig med privat bolig eller erhvervs ejendom i Allerød og omegn. Hermed kan vores maler mester hjælpe dig med dine maleprojekter.

Vi varetager dine maleropgaver

Hos os er vi klar på at varetage dit malerarbejde privat eller i erhverv. Vi kan hjælpe med opgaver både inden– og udendørs.

Vores ydelser består blandt andet af spartling, maling og opsætning af tapet. Indenfor disse kategorier laver vi næsten alt, så vær ikke bleg for at kontakte os. Vores malerservice er bred da vores ansatte alle er uddannede eller specialiserede indenfor en række områder, så du får tilsendt den bedste maler til lige præcis din opgave.

Har du andre opgaver i tankerne? Kontakt os med din unikke opgave, og så ser vi på hvad vi kan gøre for dig.

Skriv til os

  Troværdigt og erfarent malerfirma

  Den Rigtige Maler består af over 25 malere, som alle har en passion for deres arbejde. Vi levere altid et tilfredsstillende håndværk, som vi kan være stolte af. Derudover stræber vi efter at yde et godt håndværk, hvor kvalitet og effektivitet går hånd i hånd, dog til fornuftige priser.

  Vores maler forretning er bygget op omkring vores glade og tilbagevendende kunder. Vi nyder at give vores kunder den bedste behandling, og har også erfaret at god service og ekstra kvalitet er en vej vi meget gerne vil gå for vores fantastiske kunder.

  Vil du være en del af kundekredsen? Kontakt os allerede i dag og hør mere om os og hvad vi kan gøre for dig.

  Den Rigtige Maler priser

  Vores maler pris varierer alt efter type af opgave, størrelse, omfang og andre faktorer. Ud fra dette kan vi give dig et skræddersyet og uforpligtende maler tilbud på din opgave.

  Kontakt os med dit projekt på tlf. nr.: 29 65 11 90 eller mail: JJ@DenRigtigeMaler.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet og uforpligtende tilbud.

  Danske malermester. Samarbejde med Den Rigtige Maler

  Danske Malermestres garantiordning

  For at skabe tryghed for dig som kunde, er vi som en selvfølge medlem af Danske malermestres garantiordning.

  Danske Malermestres garantiordning sikre dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 100.000 kr.

  Det er menneskeligt at fejle, så hos Den rigtige maler er det en selvfølge at sikre os, at dit slutprodukt er fejlfrit og med Danske Malermestre i ryggen er dét en garanti.