MALER GLOSTRUP

Et professionelt stykke håndværk, til attraktive priser.

Få et uforpligtende malertilbud inden for 24 timer

Din lokale malermester

Den Rigtige Maler er din lokale maler i Glostrup og omegn.

Vi udfører næsten alt indenfor spartling, maling og tapet, så du kan få opfyldt ethvert behov.

Derudover tager vi også gerne imod special opgaver, som sætter et unikt og personligt præg på din ejendom. Kontakt os gennem kontaktformularen, og så vil vi se på hvad vi kan gøre for dig.

Vi udfører dine maleropgaver

Hos Den Rigtige Maler udfører vi malerservice til dig og dine behov. Om det er privat eller erhverv spiller ingen rolle for os, samt om du ønsker inden- eller udendørs malerservice.

Vores malerfirma huser ansatte med passion for deres arbejde. Med sans for detaljen og godt håndværk, er det med succes at vi driver en maler forretning.

Vi er klar til at udføre dit malerarbejde i Glostrup, hvor vi kun benytter os af miljøvenlige produkter. Det betyder altså at vi altid passer på dig, vores malere og miljøet, så du kan få udført malerservice med god samvittighed.

Da det er menneskeligt at fejle, er vores kunder altid en del af Danske Malermestres Garantiordning. Grundet benspænd eller andre udfordringer, kan der desværre forekomme fejl. Hvis dette er tilfældet ser vi gerne, at vi selv kommer ud og retter op på fejlen, naturligvis på vores regning.

Skriv til os

  Få et maler tilbud af din lokale maler Glostrup

  Vi sidder klar til at imødekomme dine henvendelser omkring en maler i Glostrup. Du kan komme i kontakt med vores ansatte, som kan rådgive og vejlede dig.

  Det er vigtigt for os at du får den rådgivning, som du kan have brug for, så dit resultat kan skabe glæde i mange år. Henvend dig med spørgsmål eller andet, og så tager vi en uforpligtende snak om dine drømme og forventninger.

  Under samtalen kan du også høre mere om vores malerpriser i Glostrup, samt modtage et malertilbud. Maler pris bliver skræddersyet til dit projekt, hvor vi sørger for at der ikke kommer nogle ekstra gebyrer efterfølgende. Det vil altså sige at du altid ved hvad du skal betale for vores services, og så smider vi altid en god service oveni købet.

  Danske malermester. Samarbejde med Den Rigtige Maler

  Danske Malermestres garantiordning

  For at skabe tryghed for dig som kunde, er vi som en selvfølge medlem af Danske malermestres garantiordning.

  Danske Malermestres garantiordning sikre dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 100.000 kr.

  Det er menneskeligt at fejle, så hos Den rigtige maler er det en selvfølge at sikre os, at dit slutprodukt er fejlfrit og med Danske Malermestre i ryggen er dét en garanti.