MALER GLOSTRUP

Et professionelt stykke håndværk, til attraktive priser.

Få et uforpligtende malertilbud inden for 24 timer

Din lokale malermester

Den Rigtige Maler er din lokale maler i Glostrup og omegn.

Vi udfører næsten alt indenfor spartling, maling og tapet, så du kan få opfyldt ethvert behov.

Derudover tager vi også gerne imod special opgaver, som sætter et unikt og personligt præg på din ejendom. Kontakt os gennem kontaktformularen, og så vil vi se på hvad vi kan gøre for dig.

Vi udfører dine maleropgaver

Hos Den Rigtige Maler udfører vi malerservice til dig og dine behov. Om det er privat eller erhverv spiller ingen rolle for os, samt om du ønsker inden- eller udendørs malerservice.

Vores malerfirma huser ansatte med passion for deres arbejde. Med sans for detaljen og godt håndværk, er det med succes at vi driver en maler forretning.

Vi er klar til at udføre dit malerarbejde i Glostrup, hvor vi kun benytter os af miljøvenlige produkter. Det betyder altså at vi altid passer på dig, vores malere og miljøet, så du kan få udført malerservice med god samvittighed.

Da det er menneskeligt at fejle, er vores kunder altid en del af Danske Malermestres Garantiordning. Grundet benspænd eller andre udfordringer, kan der desværre forekomme fejl. Hvis dette er tilfældet ser vi gerne, at vi selv kommer ud og retter op på fejlen, naturligvis på vores regning.

Skriv til os

  Få et maler tilbud af din lokale maler Glostrup

  Vi sidder klar til at imødekomme dine henvendelser omkring en maler i Glostrup. Du kan komme i kontakt med vores ansatte, som kan rådgive og vejlede dig.

  Det er vigtigt for os at du får den rådgivning, som du kan have brug for, så dit resultat kan skabe glæde i mange år. Henvend dig med spørgsmål eller andet, og så tager vi en uforpligtende snak om dine drømme og forventninger.

  Under samtalen kan du også høre mere om vores malerpriser i Glostrup, samt modtage et malertilbud. Maler pris bliver skræddersyet til dit projekt, hvor vi sørger for at der ikke kommer nogle ekstra gebyrer efterfølgende. Det vil altså sige at du altid ved hvad du skal betale for vores services, og så smider vi altid en god service oveni købet.

  Danske malermester. Samarbejde med Den Rigtige Maler

  Danske Malermestres garantiordning

  For at skabe tryghed for dig som kunde, er vi som en selvfølge medlem af Danske malermestres garantiordning.

  Danske Malermestres garantiordning sikre dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 100.000 kr.

  Det er menneskeligt at fejle, så hos Den rigtige maler er det en selvfølge at sikre os, at dit slutprodukt er fejlfrit og med Danske Malermestre i ryggen er dét en garanti.

  Erfaren maler i Glostrup

  Hvis du har muligheden for at vælge en erfaren maler i Glostrup, er det altid en god investering. Med erfaring kommer stor ekspertise og professionalisme, som vil gavne dig og dit projekt, og som vil sikre, at du kommer til at stå tilbage med et tilfredsstillende resultat.

  Den erfaring finder du her hos Den Rigtige Maler, hvor vi har malet i mere end 34 år. Vi ved alt om de forskellige teknikker og forskellige produkter, og vi kan derfor både rådgive dig og udføre arbejdet med stor professionalisme hele vejen igennem projektet.

  Som erfarent malerfirma har vi øje for detaljen, og vi gør en dyd ud af at leve op til samme høje standard i alle vores projekter – både for private og erhverv.

  Vi holder kundetilfredsheden i top

  Her hos Den Rigtige Maler vil vi rigtig gerne sørge for, at du bliver tilfreds med at være kunde hos os. Vi sætter dig i centrum, og vi lytter til dig hele vejen igennem processen, så du bliver en del af projektet, og så du kommer til at stå tilbage med et resultat, du er tilfreds med.

  Vi er stolte af at have en høj kundetilfredshed, og det vil vi gerne blive ved med at have. Som maler i Glostrup arbejder vi på høj kundetilfredshed med bl.a.:

  • God kundeservice: Vi er professionelle og høflige i vores omgang med dig som kunde. Vi lytter til din feedback og tager altid dine bekymringer seriøse, så du føler dig i trygge hænder, når du vælger os som din maler i Glostrup.
  • Kvalitetssikring: Vi gør en dyd ud af at sikre den høje kvalitet i alle vores projekter – både store og små. Vores erfaring er din garanti for, at vi ved, hvad vi laver, og at vi holder kvaliteten høj hele vejen gennem projektet.
  • Kommunikation: Som maler i Glostrup tager vi os godt af vores kunder med grundig kommunikation. Vi tager en snak med dig inden projektet for at høre om dine drømme og planer, og vi lytter til dine krav og idéer, så du kommer til at stå tilbage med et resultat, du er glad for.

  Miljørigtig maling

  Det er ikke helt lige meget, hvad du putter på væggene i dit hjem, for mange traditionelle malingstyper indeholder skadelige stoffer, der kan påvirke dit helbred. Det vil vi ikke være en del af her hos Den Rigtige Maler, og vi bruger derfor kun produkter, der er sunde for dig og miljøet.

  Vores produkter er alle Svanemærkede, hvilket betyder, at de ikke afgiver farlige dampe, når der males, og når malingen tørrer efterfølgende. Du behøver med andre ord ikke bekymre dig om din sundhed, når du vælger os som din maler i Glostrup, for vi går op i både miljø og gode produkter i alt, vi laver.

  På samme tid kan vi stå inde for produkternes kvalitet, og du kommer derfor ikke til at gå på kompromis med hverken farve eller holdbarhed, når du vælger os og vores miljøvenlige produkter.