MALER HERLEV

Et professionelt stykke håndværk, til konkurrencedygtige priser.

Få et uforpligtende malertilbud inden for 24 timer

Fremragende og miljørigtig maler i Herlev og omegn

Den Rigtige Maler er dit lokale malerfirma. Vi udfører malerservice for både erhverv og private i Herlev. Vores malerservice består blandt andet af spartling, maling, opsætning af tapet, m.m. Vores services bliver altid udført med miljøvenlige produkter. Hermed passer vi på både dig, vores ansatte og miljøet.

Derudover er vi altid klar på special opgaver, så du kan få skabt et unikt præg på din ejendom. Henvend dig med din unikke opgave, og så vil vores ansatte vurdere hvordan vi kan hjælpe dig.

Vores maler pris afhænger af din opgaves type og omfang. Vores maler Herlev er dog klar til at give dig et tilbud. Kontakt os allerede i dag og få et maler tilbud hurtigst muligt.

Malerfirma med professionelle malere

Vi er en malerforretning, hvor kvalitet og god service går hånd i hånd. For os er det vigtigt at du kan mærke vores passion for vores arbejde.

Når vi udfører vores malerservice, er det altid med henblik på at vores kunder er i fokus. Vi kan rådgive dig i valg af malerservice, samt skabe det unikke præg. Alle vores services kan nemlig skræddersys til lige præcis dig. Vi bestræber os altid på at levere et holdbart og kvalitetsrigt resultat, som du kan nyde i mange år.

Når vi laver aftaler med vores kunder, overholder vi dem altid. Hermed ved du præcis hvornår vi ankommer til din bolig eller erhverv og udfører vores malerarbejde.

Skriv til os

  Kontakt din maler Herlev allerede i dag

  Hos Den Rigtige Maler sidder vi klar til at imod dig og dine maleropgaver. Når du kontakter os kan vi sammen tage en uforpligtende snak, hvor vores maler mester kan rådgive og guide dig i valg af type, farve, holdbarhed og meget mere indenfor vores services.

  Kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende snak, hvor du også kan høre mere om vores maler priser.

  Ring til os på tlf. nr.: 29 65 11 90 eller send en mail til: JJ@DenRigtigeMaler.dk, hvis du har brug for en maler i Herlev. Du kan også kontakte os gennem kontaktformularen på siden, og så vender vi hurtigst muligt tilbage på din henvendelse.

  Malerarbejde til en skarp pris

  Hos Den Rigtige Maler tilbyder vi god service og kvalitet til skarpe priser. Prisen på vores services afhænger af din opgaves type og omfang. Hernæst kan vi give dig en endelig pris, hvor du er garanteret ikke at betale ekstra overarbejde eller andet. Vi sørger for alt andet, så du kun betaler det vi har aftalt.

  Kontakt os med dit projekt, og så giver vi dig et 100% uforpligtende tilbud på din opgave typisk indenfor 24 timer.

  Danske malermester. Samarbejde med Den Rigtige Maler

  Danske Malermestres garantiordning

  For at skabe tryghed for dig som kunde, er vi som en selvfølge medlem af Danske malermestres garantiordning.

  Danske Malermestres garantiordning sikre dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 100.000 kr.

  Det er menneskeligt at fejle, så hos Den rigtige maler er det en selvfølge at sikre os, at dit slutprodukt er fejlfrit og med Danske Malermestre i ryggen er dét en garanti.