MALER HILLERØD

Et professionelt stykke håndværk, til fordelagtige priser.

Få et uforpligtende malertilbud inden for 24 timer

Din lokale maler mester

Den Rigtige Maler er en familie drevet virksomhed som fokuserer på god service og kvalitet. Vi tilbyder både inden– og udendørs malerarbejde alt ud fra dine behov. Vi beskæftiger os oftest med spartling, maling og opsætning af tapet, men vi er også åbne for at udføre specialopgaver.

Vi spartler primært vægge, lofter og facader både inden- og udendørs. Derudover maler vi alt fra vægge, lofter, gulve og terrasser til paneler, kamme og vinduer, m.m. Vi kan også opsætte tapet, væv og filt. Vi har stor erfaring indenfor en stor række opgaver og vil meget gerne høre om din næste projekt.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på dit næste projekt i Hillerød.

Malerfirma til private og erhverv i Hillerød

Den Rigtige Maler tilbyder vi at løse dine maleropgaver både privat og i erhverv.

Hos os har vi en god erfaring med arbejde for private. Vi har kendskab til mange forskellige slags opgaver og vi sidder klar til at høre om dit projekt. Derudover er vi en del af Dansk Malermestres garantiordning, som sikre at du altid får et fejlfrit slutresultat.

Vi bestræber os altid på at levere det bedst mulige resultat for dig uanset ejerforhold og branche. Vi har også en del erfaring indenfor malerservice i erhverv. Vi har udført malerarbejde for både små og store virksomheder, institutioner, organisationer, m.m. Kontakt os endelig for at modtage et uforpligtende tilbud på dit projekt. Du kan også se et udpluk af vores malerarbejde under referencer.

Hos Den Rigtige Maler er vi klar på enhver opgave. Vi vil meget gerne høre om vi kan være behjælpelige til dit næste malerprojekt i Hillerød.
Kontakt os gerne på tlf.: 29 65 11 90 eller mail: JJ@DenRigtigeMaler.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen på siden, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os

  Malerservice til dine projekter i Hillerød

  Vi tilbyder at løse udfordringer ved dit næste projekt ved hjælp af dygtige ansatte og vores sans for godt håndværk. Vi levere altid kvalitetsrige ydelser med en tilhørende god service. Vi yder altid vores bedste, så du er fuld tilfreds med slutresultatet.

  Vi benytter os af miljøvenlige produkter, som har fået tildelt Svanemærket. Hermed indeholder produkterne en lav mængde kemikalier, for at passe på både dig og vores miljø. Produkterne er stadig kvalitetsrige og sørger for et flot og holdbart resultat efter påføring.

  Malerarbejde til en skarp pris

  Hos Den Rigtige Maler tilbyder vi god service og kvalitet til skarpe priser. Prisen på vores services afhænger af din opgaves type og omfang. Hernæst kan vi give dig en endelig pris, hvor du er garanteret ikke at betale ekstra overarbejde eller andet. Vi sørger for alt andet, så du kun betaler det vi har aftalt.

  Kontakt os med dit projekt, og så giver vi dig et 100% uforpligtende tilbud på din opgave typisk indenfor 24 timer.

  Danske malermester. Samarbejde med Den Rigtige Maler

  Danske Malermestres garantiordning

  For at skabe tryghed for dig som kunde, er vi som en selvfølge medlem af Danske malermestres garantiordning.

  Danske Malermestres garantiordning sikre dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 100.000 kr.

  Det er menneskeligt at fejle, så hos Den rigtige maler er det en selvfølge at sikre os, at dit slutprodukt er fejlfrit og med Danske Malermestre i ryggen er dét en garanti.