MALER HVIDOVRE

Et kvalitetsrigt stykke håndværk, til attraktive priser.

Få et uforpligtende malertilbud inden for 24 timer

Få hjælp til dine maleropgaver i Hvidovre og omegn

Den Rigtige Maler er din lokale maler Hvidovre. Vi tilbyder malerarbejde til både private og erhverv, hvor du kan få malet inden- eller udendørs.

Vi udfører blandt andet spartling, maling, opsætning af tapet, m.m. Inden for disse services, kan vi lave næsten alt. Tøv endelig ikke med at kontakte os med lige præcis din opgave.

Derudover kan vi også hjælpe med specielle og unikke opgaver. Her kommer du i kontakt med en maler mester, som vil vurdere hvorvidt og hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave.

Maler mester med god service og kvalitet

Vores malerservice er til dig, som ser en udfordring eller mulighed på din ejendom i Hvidovre. Det kan vi hjælpe dig med, så du kan få opfyldt dine behov.

Vi går altid op i vores håndværk, hvor du som kunde altid er i fokus. Vores malere har alle en passion for deres arbejde, som du vil kunne mærke gennem udførelsen af dine maleropgaver.

Når du er kunde i vores malerfirma, sørger vi altid for kvalitetsrige resultater, hvor vi samtidig yder en god service. Dette gør vi gerne for altid at kunne overstige dine forventninger inden vi ankommer.

Hos os overholder vi altid vores aftaler. Hermed ved du præcist hvor og hvornår vi ankommer. Indbyrdes kan vi aftale særlige forhold eller tidspunkter, så du kan få udført arbejdet uanset hvordan din bolig eller dit erhverv er placeret i Hvidovre.

Skriv til os

  Få et maler tilbud fra en professionel maler forretning

  Vi bestræber os på at være din lokale maler Hvidovre. Derfor har vi altid en høj sans for kvalitet og service. Vores maler pris er dog stadig betalelig og fornuftig, så du kan få malerservice med ro i maven. Vi sørger også for at der ikke kommer skjulte gebyrer i løbet af vores malerarbejde.

  Vi sidder lige nu klar til at tage imod dine henvendelser, hvis du har brug for en maler i Hvidovre. Kontakt os og få en uforpligtende snak med en maler mester. Her kan du høre mere om os og vores maler priser.

  Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. nr.: 29 65 11 90 eller send en mail til: JJ@DenRigtigeMaler.dk.

  Danske malermester. Samarbejde med Den Rigtige Maler

  Danske Malermestres garantiordning

  For at skabe tryghed for dig som kunde, er vi som en selvfølge medlem af Danske malermestres garantiordning.

  Danske Malermestres garantiordning sikre dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 100.000 kr.

  Det er menneskeligt at fejle, så hos Den rigtige maler er det en selvfølge at sikre os, at dit slutprodukt er fejlfrit og med Danske Malermestre i ryggen er dét en garanti.

  Maler i Hvidovre med mere end 34 års erfaring

  Når du går på udkig efter en maler i Hvidovre, kan det altid betale sig at vælge en maler med erfaring. Erfaring sikrer kvalitet og effektivitet i arbejdet, og det er en erfaring, du finder lige her hos Den Rigtige Maler. Vi har været i branchen i mere end 34 år, og vi har derfor værdifulde kompetencer med i bagagen, som kun kan opnås gennem mange års øvelse og uddannelse.

  Når du vælger en malerservice i Hvidovre med erfaring, kan du bl.a. se frem til at få:

  • Kvalitet og ekspertise: Som erfarne malere har vi gennemgået den nødvendige træning og uddannelse, som er nødvendig for at udføre malerarbejde i høj kvalitet. Vi kender alle de bedste teknikker, materialer og værktøjer, som skal til for at give dig det bedste resultat i hvilket som helst projekt.
  • Præcision og øje for detaljen: Vi har en høj grad af opmærksomhed på vigtige detaljer, og vi kan sikre, at malerarbejdet udføres jævnt, ensartet og nøjagtigt hver gang. Det resulterer i et smukt og professionelt resultat, der vil holde i mange år.
  • Det rette materialevalg: Som erfarent malerfirma kan vi hjælpe dig med at vælge de rigtige maletyper, farver og finishes, der passer helt perfekt til netop dit projekt og dine præferencer. På den måde kan du undgå fejl, og du får de bedste betingelser for at nå frem til et resultat, du er tilfreds med.
  • Professionel tidsstyring: Med vores erfaring har vi en god fornemmelse for tidsstyring, hvorfor vi kan udarbejde realistiske tidsplaner for dit malerprojekt. Det hjælper med at sikre, at arbejdet bliver udført til tiden, så du kan lægge en plan for dit renoveringsprojekt.
  • Godt samarbejde og præcis kommunikation: Vi gør en dyd ud af at opretholde den høje kundetilfredshed. Vi tager dig og dine behov seriøst, og vi lytter til dig hele vejen igennem, så du føler, at du er i trygge hænder hos os.

  Vi maler dine lokaler med sunde produkter

  Du har måske hørt, at det kan være sundhedsskadeligt at opholde sig for lang tid i et rum, hvor der lige er blevet malet. Det er der noget om, for mange traditionelle malingsprodukter indeholder faktisk forskellige skadelige stoffer, som vil afdampe, når malingen påføres, og når den tørrer i den efterfølgende tid.

  Derfor er det ikke helt lige meget, hvad du putter på dine vægge i hjemmet eller i virksomheden, og derfor bruger vi kun miljørigtige kvalitetsprodukter her hos Den Rigtige Maler. Som din maler i Hvidovre går vi op i din sundhed, og vores produkter er derfor alle svanemærkede. Svanemærket er en miljømærkning, som betyder, at produkterne er uskadelige for både mennesker og miljø, og det er din garanti for, at du ikke kommer til at gå på kompromis med din sundhed, når du vælger os til dit projekt.

  På samme tid kan vi stå inde for kvaliteten i produkterne, så du får maling, der er både smuk og robust, selvom den er miljø- og menneskevenlig.