MALER HVIDOVRE

Et kvalitetsrigt stykke håndværk, til attraktive priser.

Få et uforpligtende malertilbud inden for 24 timer

Få hjælp til dine maleropgaver i Hvidovre og omegn

Den Rigtige Maler er din lokale maler Hvidovre. Vi tilbyder malerarbejde til både private og erhverv, hvor du kan få malet inden- eller udendørs.

Vi udfører blandt andet spartling, maling, opsætning af tapet, m.m. Inden for disse services, kan vi lave næsten alt. Tøv endelig ikke med at kontakte os med lige præcis din opgave.

Derudover kan vi også hjælpe med specielle og unikke opgaver. Her kommer du i kontakt med en maler mester, som vil vurdere hvorvidt og hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave.

Maler mester med god service og kvalitet

Vores malerservice er til dig, som ser en udfordring eller mulighed på din ejendom i Hvidovre. Det kan vi hjælpe dig med, så du kan få opfyldt dine behov.

Vi går altid op i vores håndværk, hvor du som kunde altid er i fokus. Vores malere har alle en passion for deres arbejde, som du vil kunne mærke gennem udførelsen af dine maleropgaver.

Når du er kunde i vores malerfirma, sørger vi altid for kvalitetsrige resultater, hvor vi samtidig yder en god service. Dette gør vi gerne for altid at kunne overstige dine forventninger inden vi ankommer.

Hos os overholder vi altid vores aftaler. Hermed ved du præcist hvor og hvornår vi ankommer. Indbyrdes kan vi aftale særlige forhold eller tidspunkter, så du kan få udført arbejdet uanset hvordan din bolig eller dit erhverv er placeret i Hvidovre.

Skriv til os

  Få et maler tilbud fra en professionel maler forretning

  Vi bestræber os på at være din lokale maler Hvidovre. Derfor har vi altid en høj sans for kvalitet og service. Vores maler pris er dog stadig betalelig og fornuftig, så du kan få malerservice med ro i maven. Vi sørger også for at der ikke kommer skjulte gebyrer i løbet af vores malerarbejde.

  Vi sidder lige nu klar til at tage imod dine henvendelser, hvis du har brug for en maler i Hvidovre. Kontakt os og få en uforpligtende snak med en maler mester. Her kan du høre mere om os og vores maler priser.

  Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. nr.: 29 65 11 90 eller send en mail til: JJ@DenRigtigeMaler.dk.

  Danske malermester. Samarbejde med Den Rigtige Maler

  Danske Malermestres garantiordning

  For at skabe tryghed for dig som kunde, er vi som en selvfølge medlem af Danske malermestres garantiordning.

  Danske Malermestres garantiordning sikre dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 100.000 kr.

  Det er menneskeligt at fejle, så hos Den rigtige maler er det en selvfølge at sikre os, at dit slutprodukt er fejlfrit og med Danske Malermestre i ryggen er dét en garanti.