MALER LYNGBY

Et professionelt stykke håndværk, til betalelige priser.

Få et uforpligtende malertilbud inden for 24 timer

Dit lokale malerfirma

Hos Den Rigtige Maler udfører vi maleropgaver og malerservice til dig i Lyngby.

Vi er din lokale maler mester, som har en passion for godt håndværk og kvalitetsrige resultater. Vores malere er uddannede og specialiserede indenfor en række områder og services som vi tilbyder både private og erhverv.

Med en maler i Lyngby, kan du få udført opgaver indenfor maling og spartling på din ejendom.

Vi udfører malerarbejde i Lyngby og omegn

Vi tilbyder både inden– og udendørs spartling og maling.

Vores malerforretning tilbyder malerarbejde indenfor blandt andet vægge, lofter, facader, vinduer og døre, tag, træværk, m.m. Vi udfører opgaver indenfor en række efterspurgte metoder, såsom kalkmaling, kabe spartel og meget mere.

Længere nede på siden kan du læse mere om maler priser i Lyngby.

Derudover tilbyder vi også at hjælpe dig med opsætning af tapet og specialopgaver. Har du nogle opgaver i tankerne som ikke er beskrevet på siden eller andre specialopgaver i tankerne?

Kontakt os allerede i dag og hør om vi kan hjælpe dig. Vores malermestre sidder klar til at tage imod dine henvendelser.

Skriv til os

  Maler pris

  Den Rigtige Maler er et professionelt malerfirma, som har fokus på din tilfredshed. Tilfredsheden opnås ved hjælp af god service og vores brug af både kvalitetsrige og miljøvenlige produkter.

  Vi bestræber os altid på at give dig den laveste pris muligt, så du som minimum får det du betaler for. Vi giver dig dog altid lidt ekstra i form af god service, kvalitetsrige produkter, overholdelse af aftaler og Dansk Malermestres garantiordning.

  Vores priser varierer efter type af opgave, metoder der skal i brug, omfang og lignende faktorer. Kontakt os for at høre mere om vores priser og få et uforpligtende tilbud.

  Få et uforpligtende maler tilbud

  Vi tilbyder alle vores kunder et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til dig og dine forventninger.

  Få et uforpligtende tilbud på maleropgaver i Lyngby og omegn. Kontakt os gennem formularen eller vores kontaktoplysninger. Vores uforpligtende tilbud er skræddersyet til lige præcis dine ønsker og behov. Kontakt os allerede i dag og så vender vi typisk tilbage indenfor kun 24 timer.

  Danske malermester. Samarbejde med Den Rigtige Maler

  Danske Malermestres garantiordning

  For at skabe tryghed for dig som kunde, er vi som en selvfølge medlem af Danske malermestres garantiordning.

  Danske Malermestres garantiordning sikre dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 100.000 kr.

  Det er menneskeligt at fejle, så hos Den rigtige maler er det en selvfølge at sikre os, at dit slutprodukt er fejlfrit og med Danske Malermestre i ryggen er dét en garanti.

  Malerservice i Lyngby med miljøvenlige kvalitetsprodukter

  Når du fylder din bolig op med ting og sager, er du selvfølgelig interesseret i, at det er ting, der passer godt på dig og din familie. Og sådan bør du faktisk også tænke, når du vælger en maler i Lyngby, for det er bestemt ikke uvæsentlig, hvad det er for noget maling, du fylder dit hjem med.

  Der er forskel på maling, når det kommer til udtryk og kvalitet, men der er også forskel på maling, når det kommer til sundhed. Meget traditionel maling er nemlig decideret sundhedsskadeligt, fordi malingen indeholder farlige stoffer.

  De sundhedsskadelige stoffer vil afdampe og på den både blive indåndet, når der males, og når malingen tørrer efterfølgende. Det kan lede til hovedpine, kvalme og lignende, og det er du selvfølgelig ikke interesseret i at bo i.

  Derfor bruger vi som din maler i Lyngby kun maling i høj kvalitet, der har Svanemærket, her hos Den Rigtige Maler. Vi er miljøorienterede, og det betyder, at vores maling hverken er til skade for mennesker eller miljø. Svanemærkningen på vores maling er lige med, at malingen er lavet uden sundhedsskadelige ingredienser, så du helt roligt kan opholde dig i dine nymalede lokaler, når vi er færdige med arbejdet

  På samme tid er malingen af den højeste kvalitet, hvorfor du aldrig kommer til at gå på kompromis med noget, når du vælger os som din maler i Lyngby til et projekt i din virksomhed eller din bolig.

  Over 34 års erfaring og kundetilfredshed i top

  Når du går på udkig efter en maler i Lyngby, kan det betale sig at vælge et malerfirma med erfaring. Det har vi her hos Den Rigtige Maler, hvor vi har været i branchen i mere end 34 år. Ved at vælge en erfaren maler i Lyngby som os, får du en række fordele. Det gælder bl.a. for:

  • Kvalitet i top: Som erfarne malere har vi været igennem god uddannelse og mange år med malerrullen i hånden. Det har gjort os til eksperter i det, vi laver, og det har givet os en masse viden om vores fag. Derfor kan vi som din maler i Lyngby garantere at male dine bygninger i den absolut højeste kvalitet, så du kommer til at stå tilbage med et resultat, du er tilfreds med, og som vil holde i mange år.
  • Effektivitet: Vi har malet rigtig mange hjem og rigtig mange virksomheder i Lyngby, og det har gjort os rigtig gode til vores arbejde. Det betyder, at vi udover den høje kvalitet også kan holde effektiviteten i top hele vejen igennem. Vi kan med andre ord udføre dit malerjob hurtigt, så du ikke skal betale mere end højst nødvendigt for arbejdet.
  • Professionel rådgivning: Som erfaren maler i Lyngby kan vi give professionel rådgivning om valg af farver, malingstyper, finish og andre aspekter af dit malerprojekt. Vi hjælper dig med at træffe de rette beslutninger, så du kommer til at stå tilbage med lige netop det resultat, du drømte om.