MALER LYNGBY

Et professionelt stykke håndværk, til betalelige priser.

Få et uforpligtende malertilbud inden for 24 timer

Dit lokale malerfirma

Hos Den Rigtige Maler udfører vi maleropgaver og malerservice til dig i Lyngby.

Vi er din lokale maler mester, som har en passion for godt håndværk og kvalitetsrige resultater. Vores malere er uddannede og specialiserede indenfor en række områder og services som vi tilbyder både private og erhverv.

Med en maler i Lyngby, kan du få udført opgaver indenfor maling og spartling på din ejendom.

Vi udfører malerarbejde i Lyngby og omegn

Vi tilbyder både inden– og udendørs spartling og maling.

Vores malerforretning tilbyder malerarbejde indenfor blandt andet vægge, lofter, facader, vinduer og døre, tag, træværk, m.m. Vi udfører opgaver indenfor en række efterspurgte metoder, såsom kalkmaling, kabe spartel og meget mere.

Længere nede på siden kan du læse mere om maler priser i Lyngby.

Derudover tilbyder vi også at hjælpe dig med opsætning af tapet og specialopgaver. Har du nogle opgaver i tankerne som ikke er beskrevet på siden eller andre specialopgaver i tankerne?

Kontakt os allerede i dag og hør om vi kan hjælpe dig. Vores malermestre sidder klar til at tage imod dine henvendelser.

Skriv til os

  Maler pris

  Den Rigtige Maler er et professionelt malerfirma, som har fokus på din tilfredshed. Tilfredsheden opnås ved hjælp af god service og vores brug af både kvalitetsrige og miljøvenlige produkter.

  Vi bestræber os altid på at give dig den laveste pris muligt, så du som minimum får det du betaler for. Vi giver dig dog altid lidt ekstra i form af god service, kvalitetsrige produkter, overholdelse af aftaler og Dansk Malermestres garantiordning.

  Vores priser varierer efter type af opgave, metoder der skal i brug, omfang og lignende faktorer. Kontakt os for at høre mere om vores priser og få et uforpligtende tilbud.

  Få et uforpligtende maler tilbud

  Vi tilbyder alle vores kunder et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til dig og dine forventninger.

  Få et uforpligtende tilbud på maleropgaver i Lyngby og omegn. Kontakt os gennem formularen eller vores kontaktoplysninger. Vores uforpligtende tilbud er skræddersyet til lige præcis dine ønsker og behov. Kontakt os allerede i dag og så vender vi typisk tilbage indenfor kun 24 timer.

  Danske malermester. Samarbejde med Den Rigtige Maler

  Danske Malermestres garantiordning

  For at skabe tryghed for dig som kunde, er vi som en selvfølge medlem af Danske malermestres garantiordning.

  Danske Malermestres garantiordning sikre dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 100.000 kr.

  Det er menneskeligt at fejle, så hos Den rigtige maler er det en selvfølge at sikre os, at dit slutprodukt er fejlfrit og med Danske Malermestre i ryggen er dét en garanti.