MALER ROSKILDE

Et professionelt stykke håndværk, til fordelagtige priser.

Få et uforpligtende malertilbud inden for 24 timer

Din lokale maler i Roskilde

Som din lokale maler i Roskilde, har vi gennem årene hjulpet en lang række kunder med malerarbejde i høj kvalitet og med en service som er helt i top. Vi har skabt stor tilfredshed blandt kunder, og vi stopper ikke her.

Vi elsker at yde vores bedste, og vi gør altid vores arbejde 110% – så vi kan forsikre dig om, at du ikke vil fortryde, hvis du vælger os som din foretrukne maler i Roskilde.

Maler i Roskilde - Til private og erhverv

Vi er et malerfirma i rivende udvikling, og vi tilbyder naturligvis malerservice til både private og til erhverv. Ingen opgaver er hverken for små eller for store for os, så tøv endelig ikke med at kontakte os! Om det er værelset, hele hjemmet, kontoret eller hele bygningen – så klarer vi det for dig.

Vi ved godt, at det er en tillidssag, når hjemmet eller kontoret skal have fornyet farverne, og vi vil af den årsag også rådgive og vejlede dig på bedst mulig vis. Hvis vi har nogle indvendinger eller nogle idéer, så er vi ikke blege for at rådgive dig om følgende.

Vi elsker glade og tilfredse kunder, og med vores fordelagtige priser til malerarbejde i høj kvalitet, så oplever vi næsten heller ikke andet. Vi bestræber os altid efter, at skabe et perfekt resultat, som kunden også vil elske.

Skriv til os

  Din garanti for godt håndværk

  Vores engagerede og kompetente malere yder den absolut bedste service, og det gør vi blandt andet ved, at holde os up-to-date med de nyeste farver, teknikker mm. i branchen.

  Som en ekstra fordel for dig, er vi medlem af Danske Malermestre, som er omfattet af Håndværkets Ankenævn. Dette betyder, at du som kunde har denne garantiordning som en form for sikkerhed, da det har til formål at sikre et korrekt udført malerarbejde.

  Det er meget sjældent, at det sker, men selvfølgelig kan der stadig forekomme menneskelige fejl. Derfor er denne garantiordning din sikkerhed, i tilfælde af fejl eller mangler.

  Kontakt os for, at få et uforpligtende tilbud

  Har du spørgsmål til vores produkter, priser eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en maler i Roskilde, så kontakt os gerne! Vi kan fanges på tlf. nr.: 29 65 11 90 eller via jj@denrigtigemaler.dk.

  Du kan også kontakte os ved, at udfylde kontaktformularen på siden her. Vi glæder os til, at høre fra dig!

  Danske malermester. Samarbejde med Den Rigtige Maler

  Danske Malermestres garantiordning

  For at skabe tryghed for dig som kunde, er vi som en selvfølge medlem af Danske malermestres garantiordning.

  Danske Malermestres garantiordning sikre dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 100.000 kr.

  Det er menneskeligt at fejle, så hos Den rigtige maler er det en selvfølge at sikre os, at dit slutprodukt er fejlfrit og med Danske Malermestre i ryggen er dét en garanti.