MALER TAASTRUP

Et professionelt stykke håndværk, til fordelagtige priser.

Få et uforpligtende malertilbud inden for 24 timer

Din lokale maler mester

Den Rigtige Maler er din lokale maler i Taastrup og omegn.

Vores erfarne og kompetente malere står klar til at hjælpe dig med dine maleropgaver både inden- og udendørs. Vi tilbyder malerservice til både private og erhverv, til fornuftige priser. Hos os tænker vi altid på vores kunder, så du får mest mulig kvalitet til den mest fornuftige pris. Derudover yder vi altid en god service, så du kan få løst dine maleropgaver i Taastrup nemt og hurtigt.

Vi kan hjælpe dig med en lang række ydelser, samt specielle og unikke opgaver. Kontakt os hvis du har en unik opgave i tankerne, og så ser vi hvad vi kan gøre for dig.

Professionelt malerarbejde til dine projekter

De ansatte hos Den Rigtige Maler er alle uddannede og kredser for godt håndværk.

Vi er en malerforretning, hvor alle vores malere leverer malerløsninger som vi alle kan være stolte af. Ved at sætte krav til os selv, sikrer vi fantastiske slutresultater, som fører til glade og tilbagevendende kunder.

Vores professionelle og erfarne maler mester i Taastrup er klar til at hjælpe dig med dine malerprojekter.

Kontakt os allerede i dag, og hør mere om os og vores services.

Ring på tlf. nr.: 29 65 11 90 eller send en mail til JJ@DenRigtigeMaler.dk. Du kan også kontakte os gennem kontaktformularen og så vender vi typisk tilbage indenfor allerede 24 timer.

Skriv til os

  Malerservice til fornuftige priser

  Malerservice hos Den Rigtige Maler er altid af højeste kvalitet, så du kan nyde vores malerløsninger i mange år.

  Før, under og efter vores malerservice tilbyder vi altid vores ekspertise og rådgivning. Dette tilbyder vi alle vores kunder, så du kan være med i processen og vide hvordan du for eksempel skal forhold dig i timerne efter vores malerydelser.

  Få et maler tilbud fra din maler Taastrup

  Få et tilbud fra en maler i Taastrup.

  Tilbuddet indeholder maler pris, så du ved præcis hvad du skal betale for vores services. Vores maler priser bliver skræddersyet efter dine behov og ønsker, så du får en langtidsholdbar løsning, som er den rigtige for dit projekt.

  Kontakt os i dag og tag en uforpligtende snak med vores maler mestre, få svar på dine spørgsmål eller få tilbudt et uforpligtende tilbud på dit projekt.

  Danske malermester. Samarbejde med Den Rigtige Maler

  Danske Malermestres garantiordning

  For at skabe tryghed for dig som kunde, er vi som en selvfølge medlem af Danske malermestres garantiordning.

  Danske Malermestres garantiordning sikre dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 100.000 kr.

  Det er menneskeligt at fejle, så hos Den rigtige maler er det en selvfølge at sikre os, at dit slutprodukt er fejlfrit og med Danske Malermestre i ryggen er dét en garanti.