MALER VIRUM

Professionelt kvalitets håndværk, til attraktive priser.

Få et uforpligtende malertilbud inden for 24 timer

Malerfirma med sans for detaljen

Den Rigtige Maler er en maler forretning, hvor godt håndværk og kvalitet går hånd i hånd. Vores malere har alle en passion for at udføre malerarbejde for vores glade kunder. Derfor levere vi også altid kun resultater som vi kan være stolte af.

Vi udfører malerservice for både private og erhverv i Virum og omegn. Indenfor spartling, maling og opsætning af tapet er vi friske på enhver opgave uanset inden- eller udendørs. Derudover udfører vi også unikke opgaver, til dig som ønsker et særligt præg på din ejendom.

Henvend dig med din opgave, og så skræddersyr vi et malertilbud til dine ønsker og behov.

Malerservice i Virum og omegn

Hos Den Rigtige Maler er vores malerservice altid udført af dygtige og detalje orienterede malere. Hermed får du et kvalitetsrigt resultat, som kan glæde dig i mange år.

Vi benytter os af miljøvenlige produkter, som er svanemærket. Dette gør vi altid, for at passe på dig, vores ansatte og miljøet, mens vi med god samvittighed kan udføre vores malerservice.

Derudover er vi medlem af Danske Malermestres Garantiordning. Dette garantere dig for at få det resultat du drømmer om. Selvom vi meget sjældent laver fejl, er du garanteret at få dit behov opfyldt.

Vores maler priser afhænger af type og omfang af din opgave. Kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for en maler i Virum og hør mere om prisen på din opgave.

Skriv til os

  Få et maler tilbud af en professionel maler mester

  Med en maler Virum, får du en lokal maler mester som kan hjælpe dig. Når du kontakter os, kommer du i kontakt med kompetente medarbejdere, som kan rådgive og vejlede dig.

  Skal vi tage en uforpligtende snak?

  Kontakt os med dine behov og så vil vi vurdere hvordan vi kan hjælpe dig. Under den uforpligtende snak kan vi give dig et gratis og uforpligtende tilbud på maler Virum, så du ved hvad dine maleropgaver kommer til at koste.

  Ring til os på tlf. nr.: 29 65 11 90 eller send en mail til: JJ@DenRigtigeMaler.dk, og så vender vi hurtigst muligt tilbage. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden.

  Danske malermester. Samarbejde med Den Rigtige Maler

  Danske Malermestres garantiordning

  For at skabe tryghed for dig som kunde, er vi som en selvfølge medlem af Danske malermestres garantiordning.

  Danske Malermestres garantiordning sikre dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 100.000 kr.

  Det er menneskeligt at fejle, så hos Den rigtige maler er det en selvfølge at sikre os, at dit slutprodukt er fejlfrit og med Danske Malermestre i ryggen er dét en garanti.