Vi tilbyder malerarbejde til erhverv

Få et uforpligtende malertilbud inden for 24 timer

Malerarbejde til erhverv med fokus på professionel og kompetent rådgivning

Hos Den Rigtige Maler har vi mange års erfaring med at tilbyde malerservices til alle typer erhverv. Trænger firmaets facade til et frisk pust? Skal kontoret blive frisket op? Eller er der andre maleropgaver, som vi skal udføre? Så er du kommet til den helt rigtige maler.

Med os som din samarbejdspartner kan du roligt regne med, at vi lægger stort vægt på, at give en professionel malerservice både før – under – og efter vores malerarbejde.

Kort sagt betyder det, at vi giver dig reel rådgivning under hele forløbet, samt et produkt i høj kvalitet, til den aftalte tid – og så rydder vi pænt op efter os. På den måde kan du og dine kollegaer med det samme tage på arbejdet i friske og nye omgivelser, uden at skulle bekymre dig om eksempelvis oprydningen.

Skriv til os

  Malerfirma med fokus på faglig og fantastisk håndværk

  Vi har gennem årene udført et hav af maleropgaver til en masse erhvervskunder på Sjælland. Vi har erfaring med alle typer maleropgaver til erhverv lige fra de små og store entrepriseopgaver.

  Er du derfor på udkig efter et malerfirma, som sætter en stor ære i at være fleksible, udføre faglig og fantastisk håndværk? Hos Den Rigtige Maler får du alt det, som en maler skal kunne udføre på en fantastisk og effektiv måde – og mere til.

  Vi har blandt andet udført store entreprise opgaver for disse hovedentreprenører:

  Din garantiordning til erhverv

  Den Rigtige Maler er medlem af Danske Malermestres – og er dermed omfattet af Håndværkets Ankenævn. Vores samarbejde med Danske Malermestre sikrer dig for tryghed og garanti, hvis vi som din maler imod forventning ikke får udført et ordenligt stykke arbejde.

  Af den grund kan du trygt overlade dit malerarbejde til os – for hos os stiller vi altid en garanti for et veludført malerarbejde. Men uanset om vi er en del eller ikke er en del af en garantiordning, kan du altid være sikker på, at vi vil aflevere dit hjem i den fineste stand. Vi vil aldrig være tilfredse med vores arbejde, før du er glad for malerresultatet.

  Beregn din erhverv løsning

  Vi sender årligt omkring 250 tilbud til en masse forskellige hovedentreprenører. Derfor har vi udformet en beregner, som kan udforme et tilbud til på din maleropgave til erhverv: Se vores beregninger her.

  Desuden har vi blandt udført følgende opgaver:

  Har du mistet overblikket over dit malerprojekt, eller vil du blot have beregnet din sag? Så er du til enhver tid velkommen til at kontakte os.

   Danske malermester. Samarbejde med Den Rigtige Maler

   Danske Malermestres garantiordning

   For at skabe tryghed for dig som kunde, er vi som en selvfølge medlem af Danske malermestres garantiordning.

   Danske Malermestres garantiordning sikre dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 100.000 kr.

   Det er menneskeligt at fejle, så hos Den rigtige maler er det en selvfølge at sikre os, at dit slutprodukt er fejlfrit og med Danske Malermestre i ryggen er dét en garanti.