Vi tilbyder malerarbejde til private

Få et uforpligtende malertilbud inden for 24 timer

En professionel maler til private, som du kan have tillid til

Hos Den Rigtige Maler er vi en familiedrevet malerfirma. Vi har siden stiftelsen valgt at have 110% fokus på tillid mellem dig og os – som dit malerfirma.

Tillid har en masse forskellige betydninger fra person til person og især fra virksomhed til dig som kunde. Men hos os betyder tillid, at du til enhver tid kan stole på, at vi altid overholder alle vores aftaler. Har vi givet dig et malertilbud, kan du med sikkerhed stole på, at vi ikke fakturerer én krone mere end, hvad der står på dit tilbud.

Sker det i mod forventning, at vi skal bruge ekstra malertimer og arbejdstimer på din maleropgave til huset eller lejligheden, kan du føle dig helt trygt. Vi betaler selv for de ekstra arbejdstimer, som vi mangler at få udført.

Desuden er vi som maler til private vant til at udføre alle typer opgaver som maler til forskellige hjem. Derfor er vi meget stolte af, at vi har opbygget en stor og voksende kundebase af tilfredse kunder, som alle kender vores malere for fagligt og personligt højt niveau.

Skriv til os

  Malerarbejde til private

  Slip for stress og besvær og overlad trygt malerarbejdet til os! Hos Den Rigtige Maler bliver dine maleropgaver udført af professionelle malere med passion for et kvalitetsbevidst arbejde.

  Med os som din maler, kan du trygt stole på, at alle vores malere har en stor passion for fantastisk malerarbejde. Af den grund benytter vi os blandt andet kun af miljøvenlige produkter i højeste kvalitet, som er svanemærket.

  Indendørs malerarbejde

  Udendørs malerarbejde

  Din tilfredshed vil enhver tid være i fokus

  Det er vigtigt for os, at malerarbejdet bliver gjort ordenligt. Samt at du er 120% tilfreds med vores arbejde som din maler. For at sikre dig, at du får den bedste malerservice, er det vigtigt at effektiviteten altid er i centrum. Derfor har vi stor fokus på at levere arbejdet af høj kvalitet, der også er til at betale.

  Kontakter du Den Rigtige Maler til dine maleropgaver, kan du altid være sikker på, at vi vil aflevere dit hjem i den fineste stand.
  Men skulle vores arbejde imod forventning ikke leve op til den ønskede kvalitet, kan du trygt stole på, at vi kommer tilbage. Derudover kommer vi altid med et smil -og selvfølgelig helt uden ekstra omkostninger.

  Som en ekstra bonus er vi en del af danske malermestre.  Det er en garanti og tryghed, der sikrer dig for et veludført stykke malerarbejde.

  Ring til os i dag på telefonen for et uforpligtende malertilbud til private.

   Danske malermester. Samarbejde med Den Rigtige Maler

   Danske Malermestres garantiordning

   For at skabe tryghed for dig som kunde, er vi som en selvfølge medlem af Danske malermestres garantiordning.

   Danske Malermestres garantiordning sikre dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 100.000 kr.

   Det er menneskeligt at fejle, så hos Den rigtige maler er det en selvfølge at sikre os, at dit slutprodukt er fejlfrit og med Danske Malermestre i ryggen er dét en garanti.