MALING AF LEJLIGHED

Et professionelt stykke håndværk, til attraktive priser.

Få et uforpligtende malertilbud inden for 24 timer

Maling af lejlighed

Hvis du går med drømme om at opfriske dit hjem, eller hvis du skal have malet i forbindelse med en udflytning, står vi hos Den Rigtige Maler klar til at hjælpe dig. 

Vi har mange års erfaring med maling af lejligheder på Sjælland, og vi garanterer den høje kvalitet hele vejen igennem, så du kommer til at stå tilbage med nogle rum, der lever op til alle dine krav.

Skriv til os

  Erfarent malerfirma med kundetilfredshed i top

  Hos Den Rigtige Maler har vi mere end 34 års erfaring, og det gør os til at rigtig godt valg for dig, der vægter den høje kvalitet. Gennem årene har vi lært alle de besværlige teknikker, der skal til for at male lejligheder til perfektion, så du bliver tilfreds med endelige resultat.

  Malerarbejde er ikke bare malerarbejde, for der er stor forskel på kvaliteten på maling af lejlighed, og det kan derfor betale sig at vælge en erfaren maler, der har helt styr på, hvordan malingen og de forskellige overflader i din lejlighed skal håndteres.

  Vores erfaring sikrer på samme tid, at vi kan levere et stykke arbejde i høj kvalitet rigtig hurtigt, så du ikke skal betale mere end allerhøjst nødvendigt for maling af lejlighed, når du vælger os.

  Disse er nogle af grundene til, at vi hos Den Rigtige Maler har en rigtig høj kundetilfredshed. Vi gør en dyd ud af at holde vores kunder glade, og det gør vi gennem en blanding af god service, høj kvalitet og lave priser.

  Maling af lejlighed med miljøvenlig maling

  Når du skal opholde dig i din lejlighed efter malerarbejde, skal du tænke lidt over, hvad du laver. Nogle traditionelle malingprodukter indeholder nemlig skadelige stoffer, som vil afdampe, efter at malingen er blevet påført.

  Afdampning af skadelige stoffer kan lede til hovedpine, kvalme og det, der er værre, og derfor har vi valgt kun at male med miljørigtige produkter her hos Den Rigtige Maler. Vores malingsprodukter er alle Svanemærkede, og det er din garanti som kunde for, at du kun får sunde produkter ind i dit hjem, når du hyrer os til maling af lejlighed.

  Vores maling er uskadelig for både dig og miljøet, mens den høje kvalitet i produktet opretholdes, så du ikke kommer til at gå på kompromis med noget.

  Den Rigtige Maler priser

  Vores maler pris varierer alt efter type af opgave, størrelse, omfang og andre faktorer. Ud fra dette kan vi give dig et skræddersyet og uforpligtende maler tilbud på din opgave.

  Kontakt os med dit projekt på tlf. nr.: 29 65 11 90 eller mail: JJ@DenRigtigeMaler.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet og uforpligtende tilbud.

  Danske malermester. Samarbejde med Den Rigtige Maler

  Danske Malermestres garantiordning

  For at skabe tryghed for dig som kunde, er vi som en selvfølge medlem af Danske malermestres garantiordning.

  Danske Malermestres garantiordning sikre dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 100.000 kr.

  Det er menneskeligt at fejle, så hos Den rigtige maler er det en selvfølge at sikre os, at dit slutprodukt er fejlfrit og med Danske Malermestre i ryggen er dét en garanti.

  Få et uforpligtende tilbud på maling af lejlighed inden for 24 timer

  Hvis du leder efter et malerfirma til maling af din lejlighed på Sjælland, skal du ikke tøve med at kontakte os her hos Den Rigtige Maler i dag. Vi står klar til at hjælpe dig med det besværlige malerarbejde, og vi vil også rigtig gerne fortælle dig, hvad du skal betale for arbejdet.

  Det kan du nemt finde ud af ved at kontakte os enten pr. telefon eller ved at kontakte os her på siden. Når du har kontaktet os og beskrevet din opgave, vender vi nemlig tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer, så du har en pris, du kan forholde dig til, inden du sætter gang i projektet.