Udendørs

Få et uforpligtende malertilbud inden for 24 timer

Udendørs

Din facade fortjener at få den farve, som klæder det og dets beboere bedst.
Men før du vælger den endelige farve, bør du starte med at tage farvekortet udenfor.

Farven skal gerne passe til dit hjems omgivelser, så du finder en farve, der fremhæver og matcher den omkringliggende skov, mark eller nabobygning.

Det er også en god idé at undersøge, om der er lokale vedtægter, som gør, at du kun har få farver at vælge mellem? Det er samtidig værd at bemærke, at farvevalg har indflydelse på værdiansættelsen af dit hjem, og at den rigtige maling beskytter din facade eller træværk i alt slags vejr.

Nedenfor kan du læse mere om, hvilke overvejelser I kan gøre jer inden vi kommer, samt finde mere inspiration.

Vi laver alle typer udendørs malerarbejde og stiller altid vores ekspertise til rådighed, så tøv ikke med at stille os alle dine spørgsmål.

Skriv til os

  Vinduer og døre

  Når dine vinduer og døre skal males, er det vigtigt, at underlaget er i god stand – så får du et langt flottere resultat!

  Malingen er specieludviklet til at beskytte i fugtige omgivelser. Malingen indeholder derfor filmkonserverende midler mod skimmelsvamp og fugt, og giver god kantdække.

  Facade & Tag

  Facade og tag trænger til beskyttelse og fornyelse. Beskyttelse hænger sammen med kvalitet, mens fornyelse hænger sammen med farvevalg.

  Med den rigtige maling, får du en god dækkeevne, så du nemt kan lave et dramatisk farveskift.

  Der findes en række råd til at finde den rigtige farve til din facade og tag.

  Vi bringer et par stykker her:

  Træværk

  Når du maler dit træværk, giver du dit hjem en ansigtsløftning og kaster glans på omgivelserne.

  Overvej om du har lyst til at lege med kontraster eller bruge forskellige toner af den samme farve? Du får det flotteste resultat, hvis du lader den mest afdæmpede farve dække de største arealer.

  Sollys kan få farverne til at fremstå kraftigere. Du bør overveje en mere grålig nuance, end den du havde tænkt på.

  Det er også vigtigt, at vedligeholde træværk, og beskytte det mod sol, vejr og vind. Når du ønsker at træbeskytte, kan du fremhæve træets struktur og åretegning, eller vælge en nuance der dækker helt.

  Gennemsigtig træbeskyttelse fremhæver struktur og åretegning. Dækkende træbeskyttelse skjuler træets åretegning, men bevarer træstrukturen. Heldækkende træbeskyttelse bruges, hvis du ønsker at skifte farve.

  Find mere inspiration

  Træbeskyttelse er træværkets ”solcreme”, fastslår GORIs ekspert.

  Solens stråler er en af træets værste fjender. Derfor er det med træværk ligesom med vores hud. Træbeskyttelse fungerer lige som solcreme: Jo tættere og tykkere laget er – des bedre er beskyttelsen.

  Al træbeskyttelse skal i dag opfylde meget strenge miljøkrav – uanset om de er opløselige i vand eller terpentin. Når det gælder holdbarheden, har begge typer hver deres fordele.

  Den terpentinopløslige træbeskyttelse er klart den bedste til ældre træ med overflader, som er blevet ujævne og nedslidte. Terpentinopløslig træbeskyttelse tørrer langsomt, og det giver derved mulighed for at arbejde i længere tid med produktet end den vandopløselige træbeskyttelse. Slutresultatet bliver en hård og beskyttende film.

  Den vandopløselige træbeskyttelse er klart den bedste til helt nyt eller meget velholdt træ. Den danner en fleksibel overflade, der er følger træets bevægelser. Vandopløselige træbeskyttelse tørrer ret hurtigt, så man under gunstige forhold kan påføre to lag på samme dag.

  For begge typer træbeskyttelse gælder, at jo flere lag man påfører, des bedre er træet beskyttet mod solens skadevirkninger – ligesom ved brug af solcreme på huden. For GORIs produkter gælder desuden, at der sagtens kan benyttes terpentinopløselig træbeskyttelse, selv om man tidligere har brugt vandopløselig – og omvendt.

  Besøg Dyrup for yderligere detaljer.

  Beckers Putsfärg er en helt ny helmat dækkende maling til de fleste pudsede overflader og beton. Sammenlignet med tidligere malinger til puds er den store fordel, at denne maling kan tones i en lang række farver. Det betyder, at du nu kan vælge og vrage blandt farver og nuancer til dit hus.

  Let at anvende og lang holdbarhed
  At male en pudset facade om er ikke noget, man lige gør i en håndevending, men Beckers nye Putsfärg er både nem at påføre og hurtigttørrende. Desuden holder farven længere end tidligere malinger til puds, hvilket betyder, at vedligeholdelsesintervallet bliver længere.

  Beckers Putsfärg kan anvendes på de fleste faste KC-pudstyper, letbeton, beton og eternit m.fl. Egner sig også til tidligere malede flader, bortset fra kalkede flader eller kalkpuds.

  For at få et mere jævnt og fyldigt resultat på sugende flader, skal du først grunde med Beckers Putsgrund. Beckers Putsfärg og Putsgrund er naturligvis vandfortyndbar og opfylder EU’s fremtidige krav til malinger med mindre mængde opløsningsmidler (VOC-direktivet).

  www.beckers.dk kan du finde meget mere inspiration.

  Hvem har ikke haft problemer med vinduer, der binder længe efter, de er malet? Med Cover-It vinduesmaling undgår du den form for ubehagelige overraskelser.

  Cover-It er en halvmat vandbaseret plastalkydmaling, der flyder godt og har god vedhæftning. Malingen er »blocking-resistent«, der forhindrer dine vinduer i at binde.

  Cover-It vinduesmaling har følgende egenskaber:

  • God flydeevne
  • Optimal kantdækning
  • Ingen løbere
  • God vedhæftning
  • Mange farver
  • 1 og 3-liters emballage
  • Glans 30

  På vores hjemmeside finder du yderligere information om vores kvalitetsprodukter.

  Den nye vandbaserede vinduesmaling fra Beckers tørrer hurtigt, er skånsom mod miljøet, og har en høj kvalitet. Med det nye malesystem kan man spare op til en dags tørretid, og få et perfekt resultat alt imens både miljøet og helbredet skånes, fordi malingen ikke indeholder opløsningsmidler. Systemet består af grundolie, grundmaling og dækfarve.

  Vinduer tilhører en meget udsat del af et hus, og rammes nemt af fugtskader og råd. Derfor er det vigtigt med løbende vedligeholdelse, og at man vælger maling af høj kvalitet. For at få et langsigtet og holdbart resultat skal man male med hele malesystemet bestående af grundolie, grundmaling og dækfarve.

  En fordel ved det nye system er, at maleren sparer tid. Nu kan man male to lag af dækfarve samme dag i sammenligning med tidligere, hvor man kunne male et lag pr. dag. Vinduesmalingen tørrer inden for to timer og kan males over efter fire til seks timer.

  Beckers tests har vist, at den vandbaserede maling holder bedre på farven end de gamle malerfarver med opløsningsmidler. Den nye vandbaserede vinduesmaling er uden opløsningsmiddel, hvilket gør den miljøvenlig og samtidig skåner malerens helbred.

  www.beckers.dk kan du finde meget mere inspiration.

  Finere og mere eksotiske træsorter som teak, mahogni, ceder og nyatoh vinder frem i disse år. De er oftere hårdere og mere vejrføre end klassiske træsorter – og giver døre, vinduer, terasser m.m. et mere eksklusivt udseende.

  Det er vigtigt at beskytte udendørs træværk på den helt rigtige måde. Ikke kun for at forbedre træets udseende, men især for at bevare træet.

  GORIs erfaring i træbeskyttelse og sortimentet af specialolier gør, at du får en korrekt rådgivning, uanset om det handler om cedertræ, lærketræ, ædeltræ, træterrasser eller dine havemøbler.

  Specialolier er noget specielt
  Olier adskiller sig fra traditionel træbeskyttelse på flere måder: De danner ikke overflade på træet, ligesom de trænger længere ind i træet end den traditionelle træbeskyttelse.

  Med GORI specialolier sikrer du længst mulig levetid for dit træværk, samtidig med at træets smukke naturlige udtryk fremhæves.

  Besøg Dyrup for yderligere detaljer.

  Hent inspiration til et stilfuldt hjem med farvekort fra Dyrup.

  Udendørs malerarbejde

  Er du i tvivl om hvilket maling du skal bruge til at male udendørs?

  Så undgå besværet og overlad trygt det udendørs malerarbejde til os.

  Hos Den Rigtige Maler udfører vi dit udendørs malerarbejde med maling i højeste kvalitet, der holder i vind og vejr.

  Kontakt os i dag, for et uforpligtende tilbud på udendørs malerarbejde.Den Rigtige Maler

   Danske malermester. Samarbejde med Den Rigtige Maler

   Danske Malermestres garantiordning

   For at skabe tryghed for dig som kunde, er vi som en selvfølge medlem af Danske malermestres garantiordning.

   Danske Malermestres garantiordning sikre dig som forbruger, så du ved synlige fejl eller mangler vil få udbedret for op til 100.000 kr.

   Det er menneskeligt at fejle, så hos Den rigtige maler er det en selvfølge at sikre os, at dit slutprodukt er fejlfrit og med Danske Malermestre i ryggen er dét en garanti.